Ασφάλεια υγείας άνω των 60 ετών

Ασφάλεια υγείας άνω των 60 ετών

Η πιο ευαίσθητη, ίσως, κοινωνικά ομάδα σε θέματα υγείας είναι όσοι συνάνθρωποι μας ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 60 ετών. Η στατιστική δείχνει ότι τα περισσότερα και συχνότερα προβλήματα υγείας εμφανίζονται μετά τα 60. Δυστυχώς τα περισσότερα ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας θέτουν σαν ανώτατη ηλικία εισόδου τα 60. Όσοι, λοιπόν, δεν είχαν προνοήσει έως τότε προκειμένου να διαθέτουν ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη τότε ίσως να είναι αργά.

Ομολογουμένως όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία έναρξης της ασφάλισης μας τόσο δυσκολότερο είναι να έχουμε στην κατοχή μας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή συμβόλαιο χωρίς εξαιρέσεις. Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ασφάλισης, εκτός από την αίτηση ασφάλισης, θα πρέπει ο υποψήφιος προς ασφάλιση να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, καθώς το κόστος τους το αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να λάβουμε νωρίς την απόφαση για την ασφάλεια της υγείας μας, προκειμένου να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλισιμότητα μας και φυσικά ένα πρόγραμμα υγείας χωρίς εξαιρέσεις. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ασφαλιζόμαστε όταν το επιτρέπει η υγείας μας. Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Ακόμα και αν έχετε συμπληρώσει τα 60, έχετε μία τελευταία ίσως ευκαιρία να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας. Ένα συμβόλαιο που θα φανεί πιο χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Παρά την αργοπορημένη απόφαση ασφάλισης, μπορείτε να έχετε μία πλήρη κάλυψη υγείας που να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σημαντικές καλύψεις, όπως η κάλυψη για αποκλειστική νοσοκόμα, εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, ή η έκτακτη διακομιδή με ασθενοφόρο για άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού υγείας που θα προκύψει αναπάντεχα.

Τελευταίο, αλλά σημαντικό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα μεγάλο πλήθος δωρεάν παροχών που αφορούν έκτακτα περιστατικά. Μέσα από τα προνομία αυτά που δίνονται στους ασφαλισμένους από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, έχετε την ευκαιρία να αποφεύγετε την ταλαιπωρία και τις μεγάλες αναμονές στα εξωτερικά ιατρεία στα δημόσια νοσοκομεία και ταυτόχρονα να μην κάνετε πρόσθετα έξοδα για την υγεία σας.

Τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφαση;

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Αποζημιώσεις πελατών μας από το 2011

155.820,80 €

Προσφορά ασφάλισης

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλεια υγείας

Τηλεφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6978656798

E-Mail:

Συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία: Εθνική Ασφαλιστική