Ασφάλεια υγείας παιδιού

Υπάρχει σημαντικότερο θέμα από την υγεία του παιδιού σας;

Ασφάλεια υγείας παιδιού

Όταν έρχεται στη ζωή ένα νέο μέλος, κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά την υγεία του. Είναι σημαντικό να μπορεί να απευθυνθεί είτε σε προγραμματισμένα είτε σε έκτακτα περιστατικά σε κάποια παιδιατρική κλινική, έχοντας το δικαίωμα της επιλογής. Οι αξιοπρεπείς συνθήκες και η αμεσότητα της αντιμετώπισης όταν προκύψει ένα θέμα υγείας για το παιδί αποτελούν πρωτίστης σημασίας για έναν γονιό.

Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής σε όλες τις παιδιατρικές κλινικές στην Αττική, και όχι μόνο. Έχετε, λοιπόν, μια ευρεία επιλογή νοσοκομείων αναλόγως τι σας εξυπηρετεί, είτε αυτό αφορά τον παιδίατρο σας που μπορεί να συνεργάζεται με κάποια από αυτές τις κλινικές, είτε τη γεωγραφική κάλυψη για ταχύτερη πρόσβαση και φροντίδα.

Παράλληλα αποφεύγετε τη μεγάλη αναμονή και την ταλαιπωρία στα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εκνευρισμός, δυσφορία, κίνδυνος επιδείνωσης ή διάδοσης άλλων ιώσεων, ακόμα και για απλά περιστατικά που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια παιδιατρική κλινική, χωρίς καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που μπορεί να παρουσιαστεί.

Η κάλυψη που θα επιλέξετε για το παιδί σας μπορεί να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας ή 100% κάλυψη. Σας δίνεται ακόμα η δυνατότητα επιλογής Α’ θέσης χωρίς οικονομική επιβάρυνση, κάλυψης και στο εξωτερικό, ενώ μπορείτε να παραμείνετε στο δωμάτιο μαζί με το παιδί σας σε περίπτωση νοσηλείας, καλύπτοντας και τα δικά σας έξοδα.

Πολλές φορές λόγω και της απειρίας ή της ιδιαίτερης ανησυχίας αν έχει κάτι το παιδί μας, απευθυνόμαστε συχνά σε κάποιο νοσοκομείο, χωρίς να απαιτείται κάποια νοσηλεία. Ωστόσο η εξέταση από το γιατρό στα εξωτερικά ιατρεία ή οι διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί το παιδί, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά. Μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχετε τη δυνατότητα να απαλλαγείτε και από αυτό το άγχος εξοικονομώντας ένα σημαντικό ποσό από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Σήμερα παρατηρούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ασφαλίσεων υγείας αφορά τα παιδιά και ο λόγος είναι απλός: Οι γονείς ιεραρχούν σε βασική προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα παιδιά τους, προτιμώντας ακόμα και να στερηθούν κάτι αν χρειαστεί για λογαριασμό τους.

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Αποζημιώσεις πελατών μας από το 2011

155.820,80 €

Προσφορά ασφάλισης

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλεια υγείας

Τηλεφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6978656798

E-Mail:

Συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία: Εθνική Ασφαλιστική