Ομαδική ασφάλεια υγείας

Κάντε το βήμα το παραπάνω και ανταμείψτε το ανθρώπινο δυναμικό σας με ομαδική ασφάλεια υγείας.

Ομαδική ασφάλεια υγείας

Διαχρονικά το μεγαλύτερο κεφάλαιο των επιχειρήσεων είναι το εργατικό δυναμικό που διαθέτουν. Στα πλαίσια της ενίσχυσης και διατήρησης του ήδη υπάρχοντος προσωπικού αλλά και προσέλκυσης νέου, πολλές επιχειρήσεις παρέχουν επιπλέον κίνητρα και οφέλη στους εργαζομένους τους, αξιοποιώντας πολλαπλά κέρδη και για τις ίδιες.

 

Εκτός από τα οικονομικά κίνητρα που παρέχουν οι επιχειρήσεις, ιδιαίτερα διαδεδομένη είναι η ομαδική ασφάλιση των εργαζομένων τους. Με αυτόν τρόπο εδραιώνεται η καλή σχέση εργοδότη-εργαζομένου, ισχυροποιείται η καλή πίστη και εμπιστοσύνη προς τον εργοδότη, αυξάνεται η αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας του εργαζομένου στο χώρο εργασίας του, και εξασφαλίζεται η ηρεμία, η απρόσκοπτη λειτουργία και η αύξηση της παραγωγικότητας του.

Εκτός, όμως, από την αίσθηση ανταμοιβής για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα των εργασιών του προσωπικού, άμεσα ή έμμεσα κέρδη έχουν και οι επιχειρήσεις, μέσω των ομαδικών προγραμμάτων. Άμεσο κέρδος είναι το φορολογικό, καθώς δύνανται να περνούν τα ομαδικά ασφαλιστήρια στα έξοδα τους και ταυτόχρονα μπορούν να παρέχουν κίνητρα και οφέλη στους εργαζομένους με ένα χαμηλό κόστος. Η παροχή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία στις μέρες μας λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της υγείας και ενισχύει την ταχύτητα της εξυπηρέτησης και επανόδου του εργαζομένου.

Τα ομαδικά ασφαλιστήρια απευθύνονται στις επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες του προσωπικού αλλά και τις δυνατότητες και επιθυμίες του εργοδότη. Οι καλύψεις που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα ομαδικό πρόγραμμα είναι η ασφάλεια ζωής, η ασφάλεια ανικανότητας για εργασία, η ασφάλεια υγείας (πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας), η ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, επιδόματα (χειρουργικό επίδομα, επίδομα τοκετού κλπ.) Το κόστος ενός ομαδικού προγράμματος μπορεί να το αναλάβουν είτε εξολοκλήρου ο εργοδότης ή οι εργαζόμενοι, είτε συνδυαστικά.

Ομαδικά προγράμματα δεν συναντάμε μόνο σε επιχειρήσεις. Ολοένα και συχνότερα σύλλογοι, ερασιτεχνικές ομάδες και ακαδημίες, σχολεία, σχολές χορού και camps προχωράνε σε ειδικά διαμορφωμένες ομαδικές ασφαλίσεις. Η χρησιμότητα των καλύψεων, η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιδιωτικά νοσοκομεία, η ταχύτητα της εξυπηρέτησης και το χαμηλό ασφάλιστρο, λειτουργούν σαν ισχυρά κίνητρα για την ανάληψη ιδιωτικής πρωτοβουλίας από μέρους τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας που μπορούν να παρουσιαστούν στα μέλη τους.

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Αποζημιώσεις πελατών μας από το 2011

155.820,80 €

Προσφορά ασφάλισης

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλεια υγείας

Τηλεφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6978656798

E-Mail:

Συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία: Εθνική Ασφαλιστική