Οικογενειακή ασφάλεια υγείας

Προστασία της οικογένειας με ένα συμβόλαιο και πολλές εκπτώσεις!

Οικογενειακή ασφάλεια υγείας

Η κάλυψη της υγείας όλων των μελών μιας οικογένειας αποτελεί την ιδεατή προστασία και θωράκιση από τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Συνήθως αποτελεί προτεραιότητα των γονιών η ασφάλεια των παιδιών τους, παρόλο που θα επιθυμούσαν να έχουν και οι ίδιοι μία ασφαλιστική κάλυψη. Σίγουρα το κόστος αλλά και η αναγκαιότητα ασφάλισης των ίδιων συνυπολογίζεται σε μία τέτοια απόφαση. 

Ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της υγείας σε συνδυασμό με τις εναλλακτικές επιλογές προγραμμάτων αλλά και τις ειδικές εκπτώσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σε μία οικογενειακή ασφάλιση θα έπρεπε να σας κάνουν το σκεφτείτε λίγο καλύτερα. Μέσα από την ιδιωτική ασφάλιση σας δίνεται η δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής στην ιατρική αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας που θα παρουσιαστεί. Όταν προκύψει το αναπάντεχο γεγονός σίγουρα θα θέλατε την καλύτερη δυνατή λύση. Αν όμως δεν έχετε τη δυνατότητα επιλογής, θα επιλέξετε απλώς την εφικτή. Παράλληλα απαλλάσσεστε από τη διαδικασία να αναζητάτε δανεικά από συγγενείς και φίλους για τη λύση στο πρόβλημα σας. Τι κερδίζετε; Την αξιοπρέπεια σας!

Μέσα από ένα πλήθος ασφαλιστηρίων προγραμμάτων σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εκείνο το πρόγραμμα υγείας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της οικογενείας σας αλλά στις δυνατότητες του οικογενειακού προϋπολογισμού. Σε κάθε περίπτωση σκοπός είναι η διασφάλιση της οικογενείας σας αγοράζοντας “μία ανοιχτή επιταγή” για τη δύσκολη στιγμή κι όχι η προσθήκη μιας θηλιάς στο λαιμό σας.

Οι εκπτώσεις που μπορείτε να κερδίσετε σε οικογενειακά προγράμματα είναι:

  • 20% για τον/την σύζυγο του ασφαλισμένου
  • 30% για το 1ο παιδί
  • 40% για το 2ο παιδί
  • 50% για το 3ο παιδί
  • Δωρεάν για κάθε επιπλέον παιδί

Με τη σωστή διερεύνηση των αναγκών σας και την κατανόηση των οικονομικών σας δυνατοτήτων, μπορούμε να διαμορφώσουμε από κοινού ένα ασφαλιστήριο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα πλήρους κάλυψης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης ή μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας. Η συμμετοχή είναι ένα ποσό στο οποίο θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε όταν επέλθει ένας ασφαλιστικός κίνδυνος, ενώ αν συνδυαστεί με τη χρήση του ταμείου σας μπορεί να μειωθεί κατά πολύ ή και να εκμηδενιστεί. Στη δεύτερη περίπτωση μειώνεται κατά πολύ το ετήσιο κόστος του προγράμματος, έχοντας μία σημαντική και value for money ασφαλιστική κάλυψη. Σε κάθε περίπτωση όμως απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε αξιοπρεπείς συνθήκες και με άμεση ανταπόκριση.

Δυστυχώς οι νέες οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν αναδιαμόρφωση πάγιων αντιλήψεων που υπήρχαν στο παρελθόν. “Βάζω λεφτά στην άκρη για τη δύσκολη στιγμή” ή “θα με καλύψει το ταμείο μου σε κάθε περίπτωση”, είναι μη ρεαλιστικές αντιλήψεις πια. Με την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ιδιωτική ασφάλιση έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε την οικογένεια σας, εξασφαλίζοντας δύο πράγματα κατά κύριο λόγο: Δυνατότητα επιλογής και αξιοπρέπεια.

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Αποζημιώσεις πελατών μας από το 2011

155.820,80 €

Προσφορά ασφάλισης

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλεια υγείας

Τηλεφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6978656798

E-Mail:

Συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία: Εθνική Ασφαλιστική