Συχνές Ερωτήσεις

30 ημέρες μετά τη γέννηση του μπορεί να ασφαλιστεί ένα βρέφος.

Για μωρά ηλικίας μέχρι ενός έτους χρειάζεται μόνο το βιβλιάριο υγείας του, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Δεν απαιτούνται εξετάσεις.

Για νοσοκομειακό πρόγραμμα μέχρι την ηλικία των 65 ετών και για πρόγραμμα προληπτικών/διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι την ηλικία των 75 ετών.

Μέχρι την ηλικία των 50 δεν απαιτούνται εξετάσεις. Στη συνέχεια και ανάλογα το φύλο και την ηλικία διαφοροποιούνται οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Σε περίπτωση που υπάρχει οποιοδήποτε προϋπάρχον θέμα υγείας, γίνεται αξιολόγηση. Ανάλογα την περίπτωση μπορεί να θεωρηθεί ως μη αξιολογήσιμο, ή να προστεθεί κάποιο επασφάλιστρο ή εξαίρεση για το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να μην αναλάβει την ασφάλιση του υποψηφίου.

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχει χρονικές αναμονές. Η έναρξη των χρονικών αναμονών ισχύει από την εξόφληση της πρώτης δόσης του συμβολαίου.

Το σύνολο των προγραμμάτων υγείας που προτείνουμε, παρέχουν τη δυνατότητα νοσηλείας και στο εξωτερικό.

Τα περισσότερα συμβεβλημένα νοσοκομεία παρέχουν στους ασφαλισμένους μας ένα πλήθος προνομίων για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά.  Με τις παροχές αυτές μπορείτε να εξοικονομείτε επιπλέον χρήματα και να αποφεύγετε την ταλαιπωρία των εξωτερικών ιατρείων σε Δημόσια νοσοκομεία. Οι παροχές αφορούν κυρίως έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, στα οποία πολλές φορές οι χρεώσεις ξεφεύγουν από τα συνήθη και ως εκ τούτου αποτελεί μία ακόμα ασφαλιστική δικλείδα για εσάς.

Το σύνολο των προγραμμάτων υγείας που προτείνουμε, καλύπτουν τα έξοδα επεμβάσεων χωρίς νοσηλεία.

Στα συμβεβλημένα νοσοκομεία δεν εκταμιεύετε κανένα ποσό. Η κάλυψη των αναγνωρισθέντων εξόδων γίνεται απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία στο νοσοκομείο. Στα υπόλοιπα νοσοκομεία, και εφόσον παρέχεται η επιλογή, έχετε τη δυνατότητα να υπογράψετε συναλλαγματική (υπόσχεση πληρωμής) και εντός της χρονικής προθεσμίας να σας καταβληθεί η αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Οι προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις γίνονται στο δίκτυο της Βιοϊατρικής και στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Οποιαδήποτε ώρα και μέρα επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο Γιάννη Εμμανουήλ στο 6978656798, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει για τη σωστή και καλύτερη κάλυψη σας.

Εκτός από ετήσια καταβολή του ασφαλίστρου, μπορείτε να πληρώνετε κάθε εξάμηνο, κάθε τρίμηνο ή μηνιαίως. Οι επιβαρύνσεις είναι 2%, 3% και 4% αντίστοιχα.

Το ερώτημα προκύπτει είτε λόγω του προχωρημένου της ηλικίας είτε λόγω του ιατρικού ιστορικού. Δυστυχώς η ασφαλισιμότητα είναι η πιο σημαντική έννοια στην ασφάλεια υγείας. Υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες ασφάλισης αλλά κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ως τέτοια οφείλει να αντιμετωπίζεται.

Η αμφισβήτηση που τίθεται συνήθως προέρχεται από περιστατικά που έχουμε ακούσει από φίλους και γνωστούς, χωρίς όμως να υπάρχει σαφήνεια ως προς τους λόγους. Όταν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα εξ αρχής, τότε παύουν και οι όποιες αμφιβολίες. Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος οργανισμός παροχής υπηρεσιών υγείας έχει συνάψει σύμβαση με τα περισσότερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ύψος των δαπανών που θα καλύψει ο φορέας τους.

Ο υποψήφιος προς ασφάλιση χρειάζεται ουσιαστική πληροφόρηση των ψιλών γραμμάτων ενός συμβολαίου  (για το χαρακτήρα και το περιεχόμενο της ασφάλισης) που θα τον βοηθήσει να αποφασίσει και να συγκρίνει σε ποια ασφαλιστική εταιρεία τον συμφέρει να ασφαλιστεί.

Κατά κύριο λόγο, η ενημέρωση γίνεται μέσα από μία συνάντηση που συνήθως προγραμματίζεται στο χώρο σας. Μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο χώρο μας, εφόσον το επιθυμείτε. Κατά δεύτερο λόγο μπορεί να γίνει τηλεφωνικά (6978656798) ή μέσω skype.

 

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 
Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Αποζημιώσεις πελατών μας από το 2011

155.820,80 €

Προσφορά ασφάλισης

Πάρτε προσφορά για ιδιωτική ασφάλεια υγείας

Τηλεφωνο άμεσης επικοινωνίας: 6978656798

E-Mail:

Συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία: Εθνική Ασφαλιστική